Årsmøteweekend – Unike Grand Hotell Åsgårdstrand – 21. til 22. mai 2022

Fremhevet

TR-sesongen nærmer seg og det er på tide å starte planlegging og oppkjøring til de første av årets arrangementer. Som tidligere kommunisert er det flere aktiviteter på gang og påmelding til de enkelte arrangementene legges ut så snart hvert enkelt program er klart. Vi satser på et år nærmere normalen og kaster oss derfor på og inviterer til årsmøteweekend allerede i mai (21. til 22. mai).

terrasse-stoler-rod

Flere har tydeligvis tenkt samme tanke. Mange hoteller er allerede fullbooket helgen vi har sett oss ut. Men etter en liten skattejakt har vi landet på Unike Grand Hotel Åsgårdstrand (//unikegrandhotel.no/) som sted for årets årsmøteweekend. Et av få steder innen rimelig avstand med ledige rom, og grei pris. Et stort etterslep av bryllup og andre festligheter slåss om plassen i mai. I tillegg til at flere av hotellene på høyfjellet holder stengt på denne tida av året.

vinglass

Vi har holdt av alle ledige rom, i alt 18 dobbeltrom. Det kan være at dette er litt få siden vi legger opp til en rimelig løsning som dette, men dessverre er dette det beste vi har klart å finne. Så det blir førstemann til mølla. Åsgårdstrand ligger sentralt på Østlandet og mange har relativt kort vei hjem, noe som gjør at vi kan ta oss litt bedre tid til frokost søndag og legge årsmøte litt seinere på formiddagen. Det vil være mulig å delta kun på årsmøtet om ønskelig. Det er også mulig å delta på felles middag lørdag uten overnatting om noen ønsker det.

Estimerte priser for en natt (inklusive frokost og middag) er NOK 1.200 per person når to deler dobbeltrom og NOK 1.800 for en person alene. Deltagelse inklusive middag UTEN overnatting NOK 400 per person. Drikkevarer ikke inkludert.

Lunsj er ikke avklart ennå, med legg til grunn en kostnad på om lag NOK 400 per pers. Meld deg på snarest for å sikre deg plass (førstemann til mølla gjelder). Vi sender ut informasjon om innbetaling når deltagelse er avklart.

Trykk her for å melde deg på!

Påmeldingsfrist er fredag 25. mars.

Kjøreruter for lørdag og søndag er under utarbeidelse. Vi legger opp til rolig kjøring på hyggelige veier og kanskje noen interessante stoppesteder underveis.

Andre arrangementer vi jobber med:

 • 7.mai – Dagen-før-dagen tur, her venter vi på noen avklaringer før opplegget kan publiseres
 • 8. mai – NSK Vårmønstring, vanlig opplegg med morgenkaffe hos Kirsten og Geir i Røahellinga 5
 • 2. til 4. juli – Nordisk TReff, påmelding nærmer seg.
 • 13. til 14. august – Sensommertur, planleggingen er i gang
 • 7. til 11. september – ETRM Sweden 2022

DSC_0195

Møter i Sverige 2022

Fremhevet

LäcköNordisk Treff 1-3. juli, Skaraborg

 

 

 

hotel-riviera-strand-1602081348-503108-ImageGalleryLightbox

 

ETRM 7-11. September 2022, Båstad

På grunn av koronautsettelser er det nå planlagt to treff i Sverige i 2022. Våre svenske TR-venner vil gjerne ha en indikasjon på hvor mange vi tror kommer fra Norge på de to arrangementene.

Nordisk treff vil være et weekendopphold etter samme lest som tidligere i Danmark og Norge.

ETRM avholdes som weekend, men med mulighet for å ankommer onsdagen (super weekend)

Vi setter pris på om du helt uforpliktende vil indikere om det er aktuelt å delta på ett eller begge arrangement. Bruk denne LENKEN for å svare

ETRM 2021

Fremhevet

Europatreff England 2021

Logo 2021

Den planlagte ETRM i England 2020 ble som kjent koronautsatt til 2021. Vi håper dere som var påmeldt i år og gjerne flere vil ta turen til England neste år og delta på både weekend og tour. Vi legger opp til felles reise frem og tilbake for de som ønsker det og vil gjøre fellesbestillinger av ferger og hotell. Du må regne med to fergeovenattinger hver vei. Det er mulig å kjøre direkte fra Kiel til Hook van Holland. Noen vil sikkert foretrekke en natt i mellom for å slippe å jage ned på motorveiene. På returen legges det opp til en overnatting i Kiel.

Steder og programinnhold er uendret fra 2020 bortsett fra at i 2021 kommer weekend først og turen etterpå

INFORMASJON ETRM 2021

Nye datoer er:
Selve weekendsamlingen vil være på Chesford Grange Hotel, Coventry, CV8 2LD fra 10. til 13. september 2021.​

Touren avholdes etter weekenden, fra 13. til 17. september. Vi skal da være i Wales på Metropole Hotel/Commodore hotel, Llandrindod Wells, LD1 5DY.
Vi skal bo på samme hotell alle dagene.​​

Kostnader en bil og to personer:
Weekend: £ 1030, tour £ 750 Metropole Hotel / £ 675 Commodore hotel

Kostnader en bil og to personer:
Weekend: £ 700, tour £ 500 Metropole Hotel / £ 450 Commodore hotel

Kielfergen t/r: NOK 6.200

Ferge Holland-England t/r NOK 5.000

Som planlagt for i år vil det tilsvarende bli lagt opp til felles tur til og fra England med fergekombinasjon Oslo-Kiel og Hook van Holland-Hull/Harwich.

Det avholdes «coordinators meeting» på video 18. oktober. Der vil det bli gitt oppdatert informasjon. VI vil formidle dette videre til klubbens medlemmer.

Alle som meldte seg på for 2020 er garantert plass i 2021. Det vil også være mulig å melde seg på i 2021 selv om du ikke var påmeldt i 2020.

VI ber om at alle som ønsker å delta registrerer dere via denne LENKEN også dere som var påmeldt til årets utsatte treff. Dette slik at vi kan melde inn i «coordinators meeting» hvor mange deltagere vi venter å bli fra Norge. Påmeldingen er ikke bindende på dette tidspunkt.

Har du spørsmål, kontakt  Bjarne Refsnes coordinator@tr-register.no

 

Endelig! Klart for (h)julebord igjen lørdag 27. november på låven i Lier.

Endelig kan vi invitere til (h)julebord i TR-Register Norway igjen etter et års koronapause og det er klart for påmelding. Det blir samme sted som i 2019.
Det vil bli servert tradisjonell julemat med øl og akevitt  (Vi har også vin og mineralvann for de som foretrekker det).
Ut over drikke til maten tar alle med til eget bruk.
Det er plass til ca. 40 personer (førstemann til mølla) og vi må være minst 20 eller flere for å få det til i år igjen (det blir neppe noe problem).
​Prisen for gildet kommer an på antall deltakere, men vi regner med at det blir omtrent som i 2019, kr. 600,- per person. Informasjon om endelig pris og innbetaling sendes ut til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Påmelding på denne lenken

Tid:     Lørdag 27. november kl. 19:00
Sted: Brastadveien 20, 3403 Lier, Norge​
Pris:      Ca. kr. 500,- pr. person
Svar:     Innen 11. november (digitalt klubbmøte)

Hilsen festkomiteen

20191130_200126

exTReme 2021 og kalender 2022 – vi trenger bidrag!

Redaksjonen har startet arbeidet og vi tar sikte på å sende ut kalender 2022 og exTReme 2021 før nyttår. Vi trenger bilder til kalenderen og stoff til exTReme fra dere medlemmer! Vi må ha dine bidrag senest søndag 7. november.

Har du et bilde du mener kan passe i kalenderen?

Har du vært på en tur i 2021 som du vil dele med oss andre med bilder og tekst?Forside

Har du et garasjeprosjekt eller teknisk finesse som kan skrives om?

Vi fikk mange som sendte inn materiale til «Min TR og meg» i fjor. Kanskje du kan bidra med det i år? Om deg og din TR Send oss en epost til post@tr-register.no så får du et word-dokument i retur å fylle inn.min tr og meg

Bli med på TR-tur i Dale-Gudbrands rike 13. – 15. august 2021 på Nermo hotell, Hafjell i Øyer

Årsmøteweekend 13-15. august 2021 på Nermo hotell, Hafjell i Øyer

33 TRivelige «drivers» og «codrivers» har allerede meldt seg på!

Meld deg på snarest og senest søndag 18/6 for å sikre deg plass (førstemann til mølla gjelder).        Flere bilder: Tur med TR-register
Meld deg på HER og betal inn depositum kr 1.000 per BIL til TR-Register Norway konto 1503.61.52610.

Turområde

Program for turen:

Fredag

 • Møtes på Maihaugen på Lillehammer kl 14.00
 • Besøker Dronning Sonjas barndomshjem som nå er plassert på Maihaugen
 • Kjører via Nordseter over fjellet til Nermo Hotell, Hafjell.
 • Innkvartering/velkomstdrink
 • Treretters middagBilde2

 

Lørdag:

 • Kjøring i distriktet Øyer/Tretten/Gausdal/LiIlehammer
 • Stopp ved Aulestad, Bjørnsons hjem
 • Målet er Kjøretøyhistorisk museum på Hunderfossen
 • To-retter lunsj på Lysaker Gjestgiveri.
 • Kjøring i området før retur til hotellet.
 • Treretters avslutningsmiddag

 

 

Søndag:Granavollen

 • Hjemreise via Tretten, Musdal, Gausdal, Saksumsdalen, Lillehammer, østsiden av Mjøsa til avslutningslunsj på Granavolden Gjæstgiveri på Gran.

Kjøreruten blir sendt ut senere.

Ca pris: Kr 3700,- pr pers i dobbeltrom på Nermo Hotell

 • Frokost begge dager
 • Dagens treretters middag begge kvelder
 • Velkomstdrink ankomstdagen
 • Lunsj begge dager
 • Inngangsbilletter til museene

Tillegg for enkeltrom: 600,-

Hilsen Hadelandsgjengen

God jul og TRivelig nytt år!

God jul 2020

Vi har snart lagt bak oss 2020. Året som ble alt annet enn det vi planla for. Kalenderen for 2020 var proppet med TR-turer i inn og utland. Det meste ble avlyst eller utsatt til 2021. Heldigvis fikk vi gjennomført weekendsamling og årsmøte i august med stor stemning (med en meters avstand).

Vi håper dere har sluppet unna smitte eller alvorlige symptomer hvis dere har blitt angrepet. Håper også at det blir raskt bedre for oss alle med vaksine på vei både for smittesituasjon og på arbeidsmarkedet.

Vi håper også at alle arrangementer planlagt for 2021 kan gjennomføres. Alle aktiviteter står i kalender og exTReme som er sendt ut til alle betalende medlemmer.
NB! Det har sneket seg inn én feil: Nordisk TReff er i UKE 26 – fra fredag 2. juli til søndag 4. juli. Finn frem kalender og exTReme og rett opp datoene! Påmelding sendes ut senere.Nordisk TReff

European Meeting i England går som planlagt i september. Det er stor rift om plassene fra de europeiske klubbene. Vi har fått tildelt 14 plasser. 12 av disse er booket. Hvis du vil sikre deg en av de to siste plassen på vår kvote må du melde deg på innen 10. januar 2021. Meld deg på via denne LENKEN.

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et TRivelig nytt år hvor enn dere feirer i bygd eller by, i hus, hytte eller garasje.

Vi ser frem til mange fine TR-stunder i det nye året.

For styret i TR-Register Norway
Bjarne Refsnes

TR-Register Norway tegner klubbmedlemskap i AMCAR

Amcar nettside

 

 

 

Lenke til AMCAR

TR-Register Norway er opptatt av at våre medlemmer skal kunne dyrke sin bilhobby i mange år fremover. Det er flere potensielle restriksjoner for bruken av våre TR og andre klassiske biler i fremtiden:

 • Tilgang på etanolfri bensin
 • Kjøring i fremtidige nullutslippssoner
 • Tilpasninger til fremtidige PKK-krav

Arbeidet AMCAR legger ned for bilentusiaster og entusiastklubber på disse problemområdene er formidabelt. Dette gjør oss trygge på at AMCAR vil være en riktig samarbeidsparter og viktig pådriver for å ivareta våre interesser fremover.

Når vi i tillegg får vi tilgang til en rekke verktøy som gjør driften av klubben enklere er det naturlig for oss å tilslutte oss til AMCAR.

Fra årsskiftet vil vi konvertere klubbdriften til «Styreweb» via AMCAR. Dette inkluderer blant annet appen «Gnist» som gjør det mulig for medlemmene å oppdatere medlemsinformasjon og bildata selv.

Vi gleder oss til å komme i gang og ser frem til et godt samarbeid med AMCAR.

TR-Registeret vil videreføre klubbmedlemskapet i både LMK (som samarbeider tett med AMCAR) og KNA parallelt med AMCAR. På den måten sikrer vi at klubben og våre medlemmer får nytte av alle de medlemsfordeler som er tilgjengelig i Norge for veteranbilentusiaster.

AMCAR og KNA krever at du tegner individuelt medlemskap i tillegg for enkelte av fordelene.

 

Klubbmøte på TEAMS 27/10 kl 1800-1900

ETRM 2021Klubbmøtet som var satt til 27. oktober i NVKs lokaler på Frysja er avlyst som fysisk møte.
Det bli i stedet et TEAMS-møte hvor vi vil presentere detaljer om ETRM 2021 i England.
Det er allerede påmeldt 12 (av de som hadde meldt seg på årets avlyste treff).
Vi har tilgang på 14 plasser så det er fremdeles mulighet å bli med.
Møtet starter kl 1800. Logg deg på med denne lenken:

Bli med i Microsoft Teams-møte | Lær mer om Teams | Møtealternativer