Årsmøteweekend – Unike Grand Hotell Åsgårdstrand – 21. til 22. mai 2022

TR-sesongen nærmer seg og det er på tide å starte planlegging og oppkjøring til de første av årets arrangementer. Som tidligere kommunisert er det flere aktiviteter på gang og påmelding til de enkelte arrangementene legges ut så snart hvert enkelt program er klart. Vi satser på et år nærmere normalen og kaster oss derfor på og inviterer til årsmøteweekend allerede i mai (21. til 22. mai).

terrasse-stoler-rod

Flere har tydeligvis tenkt samme tanke. Mange hoteller er allerede fullbooket helgen vi har sett oss ut. Men etter en liten skattejakt har vi landet på Unike Grand Hotel Åsgårdstrand (https://unikegrandhotel.no/) som sted for årets årsmøteweekend. Et av få steder innen rimelig avstand med ledige rom, og grei pris. Et stort etterslep av bryllup og andre festligheter slåss om plassen i mai. I tillegg til at flere av hotellene på høyfjellet holder stengt på denne tida av året.

vinglass

Vi har holdt av alle ledige rom, i alt 18 dobbeltrom. Det kan være at dette er litt få siden vi legger opp til en rimelig løsning som dette, men dessverre er dette det beste vi har klart å finne. Så det blir førstemann til mølla. Åsgårdstrand ligger sentralt på Østlandet og mange har relativt kort vei hjem, noe som gjør at vi kan ta oss litt bedre tid til frokost søndag og legge årsmøte litt seinere på formiddagen. Det vil være mulig å delta kun på årsmøtet om ønskelig. Det er også mulig å delta på felles middag lørdag uten overnatting om noen ønsker det.

Estimerte priser for en natt (inklusive frokost og middag) er NOK 1.200 per person når to deler dobbeltrom og NOK 1.800 for en person alene. Deltagelse inklusive middag UTEN overnatting NOK 400 per person. Drikkevarer ikke inkludert.

Lunsj er ikke avklart ennå, med legg til grunn en kostnad på om lag NOK 400 per pers. Meld deg på snarest for å sikre deg plass (førstemann til mølla gjelder). Vi sender ut informasjon om innbetaling når deltagelse er avklart.

Trykk her for å melde deg på!

Påmeldingsfrist er fredag 25. mars.

Kjøreruter for lørdag og søndag er under utarbeidelse. Vi legger opp til rolig kjøring på hyggelige veier og kanskje noen interessante stoppesteder underveis.

Andre arrangementer vi jobber med:

  • 7.mai – Dagen-før-dagen tur, her venter vi på noen avklaringer før opplegget kan publiseres
  • 8. mai – NSK Vårmønstring, vanlig opplegg med morgenkaffe hos Kirsten og Geir i Røahellinga 5
  • 2. til 4. juli – Nordisk TReff, påmelding nærmer seg.
  • 13. til 14. august – Sensommertur, planleggingen er i gang
  • 7. til 11. september – ETRM Sweden 2022

DSC_0195